Chec aperitiv

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2014 | 8407 vizualizari

 

E de fapt o compilatie: ce am avut in caietul de retete, ce am mai gasit pe net... in final a iesit un chec bun, a carui textura mi-a placut mult.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 150 g faina,
  • 3 linguri smantana,
  • 100 ml lapte,
  • 2 linguri ulei,
  • 1 plic praf de copt,
  • 200 g cascaval,
  • 200 g salam/carne fiarta,
  • ardei gras rosu (optional),
  • sare, piper, dupa gust (tineti cont si de restul ingredientelor).
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Radem cascavalul (folosim razatoarea cu ochiuri mari) si taiem cubulete carnea/salamul.

Mixam ouale pana isi dubleaza volumul, adaugam smantana, laptele si uleiul, omogenizam, dupa care incorporam faina cernuta impreuna cu praful de copt. Amestecam.

Inglobam in aluat cascavalul, carnea/salamul si ardeiul taiat (nu foarte marunt). Amestecam cu grija.

Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si coacem checul, la 180 de grade, in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste frumos deasupra (faceti testul scobitorii, pentru siguranta).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati