Chec aperitiv

de mirela_sagi in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 5443 vizualizari

 

V-au ramas prin frigider diverse alimente?
Eu va propun un chec cu care sa va incantati familia, si totodata sa nu aruncati produsele ramase de la masa Sfanta de Paste. Sper sa va placa.....

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea, feta
  • 300 g parizer,
  • salam,
  • sunca, etc.(ce a mai ramas in frigider)
  • 4 oua fierte tari (rosii de la Paste)
  • 4 oua crude
  • Cascaval ras
  • 2 linguri de smantana
  • 4 linguri faina
  • putin gogosar taiat patratele pentru culoare
  • masline
  • piper
  • sare – daca este nevoie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se spara albusurile de galbenusuri. Batem galbenusurile, adaugam branza, smanatana, cubuletele de parizer, salam, sunca, etc. Albusurile le batem spuma si se adauga peste galbenusuri, adaugam maslinele taiate, faina, gogosarul taiat cubulte, piperul. Tapetam o tava cu hartie de copt si punem jumatate din compozitie, adaugam apoi ouale fierte (intrgi sau jumatati), se adauga compozitia ramasa si apoi radem cascaval. Se da la cuptor pentru 30 min la 150 grade. 

 


Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv