din vara vreau sa il tot fac si de abea acum am ajuns sa-l fac :))),este delicios atat cald,cat si rece,completeaza foarte bine un platou de aperitive....
Punem la scurs ciupercile.
Taiem ceapa verde rondele.
Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete.
Taiem cubulete muschiul tiganesc.
Radem telemeaua si cascavalul.
Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile cu un praf de sare,adaugam pe rand galbenusurile,faina,smantana si pesmetul,piperam dupa gust.Adaugam cascavalul si telemeaua,apoi ciupercile bine scurse si stoarse cu mana,ardeiul si ceapa verde,muschiul tiganesc.Omogenizam bine.
Ungem o forma de cozonac cu ulei si tapetam cu pesmet si turnam compozitia in tava.
Dam la cuptor 50minute,pana se rumeneste frumos.Lasam sa se raceasca 30minute inainte de a taia.Este foarte bun atat cald cat si rece.