Chai Cazac

de Mitinita in Bauturi, 24 Ian 2011 | 4572 vizualizari

 

I-am promis lui Ruxy ca o duc in Kazakhstan azi si daca nu vreti cafea atunci haideti la o cana de chai placut aromata!
Nu stiu daca sunteti familiari cu semintele de fenicul,eu le-am gasit la farmacie,au o aroma puternica si se simt foarte bine in chaiul cazac.Chai pe care l-am facut de multe ori de cand am descoperit reteta.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa
  •  2 linguri de ceai negru sau 1 plic de ceai negru de calitate 
  • 2 pastai de cardamon,crapate 
  •  1/2 lingurite seminte de fenicul
  •  1 cana lapte 
  • zahar sau miere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chai Cazac:

Se pune apa la fiert intr-un ceainic cu cardamonul si semintele de fenicul. Se lasa sa dea vreo doua clocote,se stinge focul,se introduce plicul de ceai in ceainic si se lasa vreo trei minute. Se adauga ceaiul si se mai tine doua minute. Se indulceste cu zahar,miere sau se bea fara

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chai Cazac" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Milk Shake cu capsuni