Ceviche Tico de pescado (peste)

de nico15 in Peste, 22 Mai 2017 | 2920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 file de Tilapia 200 gr
  • 1 ceapa rosie mai mare
  • juice de la 4 lamai
  • 1 leg coriandru
  • sare
  • piper
  • tabasco
  • ½ ardei Jalapeno
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceviche Tico de pescado (peste):

Taiem fileul de peste in cubulete potrivite, nu foarte mici, taiem ceapa rosie cubulete, stoarcem lamaile si adaugam juice-ul peste peste, acesta il va marina.

Taiem fin ardeiul iute, daca este prea puternic, ori punem mai putin, ori nu mai adaugam piper, gustati si este in functie de gustul vostru, nici prea picant sa nu puteti sa il savurati.

Asezonam cu sare, adaugam doar cateva picaturi de tabasco, iar la final, tocam corinadrul si il adaugam. Dam la frigider pentru cel putin doua ore, sa se combine aromele.

 O reteta foarte simpla, sanatoasa si foarte populara in Costa Rica, sunt diverse versiuni, Ceviche Mexicano, Peruano, Tico cu o multitudine de combinatii, idea central este peste sau fructe de mare mult suc de lamaie,  ceapa rosie si cilantro, preparatul este foarte lichid. Dureaza putin de facut dar trebuie sa stea minim 2 ore la frigider. 

Aceasta reteta este foarte ceruta de turistii care trec pragul hostelului nostru din capitala republicii Costa Rica, San Jose, Transilvania Hostel and Catering Events.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Mult juice de lamaie, sa marineze bine pestele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceviche Tico de pescado (peste)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de lamaie, portocala si vin