Taiem fileul de peste in cubulete potrivite, nu foarte mici, taiem ceapa rosie cubulete, stoarcem lamaile si adaugam juice-ul peste peste, acesta il va marina.
Taiem fin ardeiul iute, daca este prea puternic, ori punem mai putin, ori nu mai adaugam piper, gustati si este in functie de gustul vostru, nici prea picant sa nu puteti sa il savurati.
Asezonam cu sare, adaugam doar cateva picaturi de tabasco, iar la final, tocam corinadrul si il adaugam. Dam la frigider pentru cel putin doua ore, sa se combine aromele.
O reteta foarte simpla, sanatoasa si foarte populara in Costa Rica, sunt diverse versiuni, Ceviche Mexicano, Peruano, Tico cu o multitudine de combinatii, idea central este peste sau fructe de mare mult suc de lamaie, ceapa rosie si cilantro, preparatul este foarte lichid. Dureaza putin de facut dar trebuie sa stea minim 2 ore la frigider.
Aceasta reteta este foarte ceruta de turistii care trec pragul hostelului nostru din capitala republicii Costa Rica, San Jose, Transilvania Hostel and Catering Events.
Pofta Buna!
1
Mult juice de lamaie, sa marineze bine pestele.