Ceafa la cuptor cu cartofi mari si sote de ciuperci

de MIUTA in Porc, 23 Mar 2011 | 10253 vizualizari

COMENTARII (16)

Lau 1

23.03.2011, 15:52

am venit la masa

MotanLaOale 1

23.03.2011, 15:57

excelent arata

kamy 1

23.03.2011, 16:02

arata si bine si e si buuun

mihaelar63 1

23.03.2011, 16:05

Si mie imi place ceafa pregatita la cuptor

elena1988 1

23.03.2011, 17:17

Rocsi 1

23.03.2011, 19:31

MIUTA 1

23.03.2011, 20:43

Multumesc Sufletista,MotanLaOale,Kamy,

MIUTA 1

23.03.2011, 20:44

Multumesc Mihaelar .Imi place tare mult ceafa tocmai ca are grasime si e o carne mai dulce nu mai vorbesc ca si ingrasa

MIUTA 1

23.03.2011, 20:45

Elena,Rocsi multumesc frumos

bucatarimcudiana 1

23.03.2011, 20:45

Bucataras Medi 1

23.03.2011, 21:19

tare buna..............

nadina73 1

23.03.2011, 22:35

lilik 1

23.03.2011, 22:54

si eu vreauuu

mirela0911 1

24.03.2011, 14:10

Ce ar merge acum o portie

tanyapatap 1

04.05.2011, 17:33

Rahela Velicu 1

09.11.2021, 10:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu sos si piure de cartofi