Ceafa de porc in tigaie grill

de Bya Ralu in Porc, 30 Iun 2015 | 8745 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 felii de ceafa de porc
  • ulei de masline
  • condimente: ghimbir praf,piper,sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in tigaie grill:

Feliile de carne se clatesc in apa rece,se sterg cu un prosop de bucatarie(de hartie),se condimenteaza pe ambele parti cu piper si ghimbir praf,se cresteaza putin(erau prea groase feliile) si se pun in tigaia grill stropita cu ulei de masline.

Se prajeste pe ambele parti,atentie nu trebuie arsa,eu am facut-o sa fie spre roz,nu in sange,dar nici arsa.

Se scot pe o farfurie cand sunt gata,se condimenteaza cu sare si se lasa deoparte cateva minute,fara a se taia.

Se serveste pe pat de salata si ceapa verde cu felii de rosii.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in tigaie grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc, gatita la cuptor la foc mic