Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor

de COSTEO in Porc, 11 Apr 2013 | 14553 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

11.04.2013, 20:21

bun bun

Valclaudia 1

11.04.2013, 20:27

ce bine arata carnita asta!

COSTEO 1

11.04.2013, 20:28

multumesc!

cristeena20 1

11.04.2013, 20:44

APETISANTA!!!!

diaconta 1

11.04.2013, 21:07

iti cam place carnea Costeo

Lau 1

11.04.2013, 21:12

Dya Daniela Andrei 1

11.04.2013, 21:28

Vin la masa? Aduc desertul!

Alexandra Elena 1

11.04.2013, 21:34

arata bine

kukibella 1

11.04.2013, 21:34

COSTEO 1

11.04.2013, 21:36

Poftiti la masa!

COSTEO 1

11.04.2013, 21:41

Recunosc ca sunt carnivor asta e ,grupa mea de sange o spune .
0-NEGATIV donator universal.

Rocsi 1

11.04.2013, 22:56

O mancate gustoasa ai pregatit!

COSTEO 1

11.04.2013, 23:25

Multumesc!

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 18:18

Desi nu sunt mare consumatoare de carne (nu mi-a placut de mica), parca as manca asa ceva. Am o intrebare: In primele 20 minute lasam doar carnea simpla, cu ceapa si morcovii si putin ulei? Nu adaugam apa sau altceva? Vreau sa fac si sa fiu sigura ca nu gresesc

COSTEO 1

12.04.2013, 18:35

Punem putin ulei adica ungem tava si o cescuta de apa.

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 19:09

Aha, deci si putina apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porc cu lămâie