imi pare rau ca nu am mai reusit sa fac poza cand a fost gata in farfurie.am aranjat totul sa fac poza si am uitat:)))si m-am apucat de papat
Ceafa de porc se clateste cu apa rece, se sterg bucatiile cu prosop de hartie. Se pune ulei de masline si se adauga salvie si se adauga o ceasca de vin alb si 2 bucati de usturoi. Se lasa intr-un castron inchis cu un capac la frigider cca 2-3 ore la macerat. Se aseaza in tigaie, se pune un pahar de apa, cat sa acopere carnea si se mai adauga inca 1 ceasca de vin alb. Se lasa la foc mic, cca 1 ora. Intre timp se adauga 1 morcov potrivit taiat rondele si ceapa taiata fin. Se adauga si cele doua bucati de usturoi si se lasa la facut. Mai punem vegeta si piper si adaugam cateva bucatele de peperoncino uscat. Cand e aproape gata se adauga rosiile cherry taiate in 4. Se serveste cu piure de cartofi sau cartofi natur