Ceafa de porc cu ardei kapia si grefruit

de Bya Ralu in Porc, 14 Sep 2012 | 2501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de ceafa de porc
  • 2 felii de grefruit
  • 1 morcov mare
  • 1/2 ardei kapia
  • 2 catei de usturoi
  • vin rosu
  • ulei masline
  • piper alb,sare,putin cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu ardei kapia si grefruit:

Carnea se asezoneaza cu condimente,se stropeste cu ulei de masline si vin rosu si se lasa 30 minute la rece la marinat. Se adauga in tigaie, se acopera cu apa, se adauga legumele taiate rondele in tigaie, acoperim cu un capac. Cand e aproape gata se adauga grepfruitul taiat cubulete, adaugam si vinul rosu. Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu ardei kapia si grefruit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cina boiereasca