Castraveti murati in doua zile (Castraveti covasiti)

de mirela0911 in Muraturi, 28 Iul 2011 | 9923 vizualizari

COMENTARII (11)

Lau 1

28.07.2011, 23:15

plac

MotanLaOale 1

29.07.2011, 08:31

buni buni .........vara reci de la frigi

marcela1979 1

29.07.2011, 09:55

imi plac

Rocsi 1

29.07.2011, 11:14

pai e sezonul castravetilor murati ce se mananca vara

Bucataras Medi 1

29.07.2011, 19:49

ce pofta mi-ai facut..............mmm.............

nadina73 1

29.07.2011, 20:11

am si eu pe terasa la murat abia astept sa pap din ei,doar ca eu nu pun usturoi

RuxyRux 1

29.07.2011, 20:28

Asa...DA!!!! Foarte tare imi plac Mirela

marieta 1

29.07.2011, 20:30

maine cumparam de la piata si punem pentru vara!!!!!!!!!!buni rau!!!!!!!!!!

mirela0911 1

29.07.2011, 21:04

Multumesc tuturor intr-adevar sunt foarte buni, ca de multe ori ii mananc asa goli si reci

Cris2711 1

31.07.2011, 13:18

Panacris 1

17.08.2011, 15:34

Foarte buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida in otet