Castraveti la otet

de luminita20_2006 in Conserve, 20 Sep 2010 | 5389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru un borcan de 1,5 l
  • castraveti
  • 2 degete otet
  • 2 lingurita sare
  • 4 lingurite zahar
  • morcov felii
  • ceapa felii
  • hrean
  • boabe mustar
  • boabe piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti la otet:

Castravetii se spala . In borcan se aseaza cateva felii de morcov si ceapa apoi se pun castravetii dupa otetul, sarea,zaharul piperul si mustarul si hreanul curatat( 1/2 hrean) Se toarna apa se pune capacul se agita un pic si se pune la sterilizat . (intr-o oala se aseaza borcanul invelit intr-un prosop sau hartie se toarna apa si se pune la fiert, se fierbe 25min de cand incepe apa sa clocoteasca)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti la otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei iute in otet