Cașcaval pané de casă, cu garnitură de legume (orez și mazăre)
Se taie cașcavalul în felii mai grosuțe. Se dă fiecare felie prin făină, prin oul bătut bine și prin pesmet, apoi iar prin făină, ou, pesmet. Se prăjesc feliile de cașcaval într-o tigaie cu ulei încins, rumenindu-se bine pe ambele părți.
Pentru garnitură, se fierb mazărea și orezul (orezul se spală un pic înainte) în apă (atâta cât să le acopere) cu un praf de sare și unt. Se amestecă în ele din când în când, să nu se lipească. Când sunt fierte, se dau de pe foc.
Poftă bună!
Timp de pregătire: 10 min
Timp de gătire: 20 min
Porții: 4
Poftă Bună!
Dacă v-a plăcut rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/03/cascaval-pane-cu-garnitura-de-legume.html