Cas carne

de cec in Mezel de casa, 4 Ian 2011 | 12405 vizualizari

 

Reteta postata de bunny pe artaculinara
E fff bun si a fost apreciat in casa, cu siguranta se va repeta

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne de porc mai grasa,
  • 2 oua,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 lingurite de sare,
  • 2 lingurite de piper (puteti pune mai putin daca nu vreti picant),
  • 2 lingurite de boia dulce de ardei,
  • 2 lingurite de cimbru uscat,
  • 2 linguri de parmezan ras.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cas carne:

Procedeu:

0. Preincalziti cuptorul la 200 de grade
1. Se toaca bine ingredientele impreuna,

se formeaza un rulou pe o suprafata data cu ulei
Intr-o tigaie antiaderenta, prajiti ruloul de carne pe toate partile, astfel incat sa se rumeneasca, intorcandu-l cu grija sa nu se desfaca

Puneti ruloul intr-o tava antiaderenta de chec,(tava mea nefiind antiaderenta am pus hartie de copt) pe care o asezati in alta tava, umpluta cu apa, astfel incat apa sa ajunga la 2/3 din inaltimea tavii cu compozitia. Acoperiti tava cu compozitia cu folie de aluminiu si dati la cuptor
Lasati la cuptor timp de 1h 30' .

Se poate consuma fie calda, cu garnitura, fie rece in sandwich, in loc de mezel (si nu veti regreta )

Daca ti-a placut reteta noastra "Cas carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sunca de pui