Cartofi umpluti la cuptor

de anne in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2011 | 14599 vizualizari

 

arta :))

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mai mari
  • unt
  • cascaval
  • sunca
  • kaizer afumat
  • sare, piper
  • sos(eu am facut sos ca la pizza:D)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti la cuptor:

Se pun cartofii la fiert, in coaja, la foc mic sa nu se crape.
Se lasa sa se raceasca  dupa care ii scobim pentru a-i umple. Eu i-am taiat in doua pentru ca erau mai marisori si i-am lasat in coaja dar inveliti in foaie de aluminiu.

Ii umplem cu ce avem prin frigider:D Eu am folosit sunca taiata cuburi, kaizer afumat, salam cu sunca taiat marunt apoi am adaugat cateva feliute de unt peste fiecare cartof iar la sfarsit am pus cascaval.

Se da la cuptor pentru cateva minute cat sa se topeasca cascavalul si sa fie cartofii bine facuti .

Eu am facut un sos de pizza la ei..dar puteti incerca si cu altceva:D stiu eu...

 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti la cuptor "HOVOLI" (denumirea greceasca)