Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2011 | 16815 vizualizari

 

O bunatate!!!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mai marisori
  • 150 gr cascaval
  • 8 linguri lapte
  • marar
  • 1 lingura unt
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor:

Cartofii ii spalam bine sub jetul de apa si ii punem la fiert ,in coaja.

Ii fierbem la foc potrivit,doar pe trei sferturi,nu de tot.

Cand sunt fierti,scurgem apa si ii lasam putin la racorit.

Cand sunt suportabili ,cat sa ii tinem in mana,ii decojim si le scobim miezul cu grija,sa nu-i rupem.

Ii condimentam cu putin piper.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari si il punem intr-un bol.

Peste, punem laptele si putin din miezul de cartofi,sfaramat cu o furculita(deci nu tot miezul ).

Invartim bine toate ingredientele ,iar cu acesta compozitie umplem cartofii.

Luam o tava si punem hartie de copt.

Asezam cartofii in tava,iar deasupra presaram putin marar uscat.

Intre cartofi punem bucatele de unt.

Dam tava in cuptorul incins si ii lasam pana prind o crusta aurie,cam 20 de minute.

Cand sunt gata ii scoatem si ii servim simpli sau ca si garnitura ,cu un gratarel,o fripturica.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Rocsi 1

12.12.2011, 21:09

sper sa iti placa Medi!!!

Laly 1

12.12.2011, 23:23

Ce frumos arata,si ce bine miros

Rocsi 1

13.12.2011, 11:11

multumesc Laly!!!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti