Cartofii se fierb cca 15 minute in apa si apoi se scurg si se lasa la racit sub capac.Se curata de coaja, cu ajutorul unei lingurite se scobesc bine pe mijloc. Ceapa se toaca la fel si ardeiul se aseaza in tigaie in cateva linguri de ulei masline si se calesc bine la foc mic amestecandu-se din cand in cand cu o lingura de lemn.Ceapa si ardeiul calite se adauga scobiturii de cartofi, se adauga 2 lingurite patrunjel uscat, sare dupa gust, o lingurita de pasta de ardei iuti, lingurita de praf de usturoi si cateva linguri ulei masline si se amesteca totul bine cu batatorul de puree de cartofi.
Cu ajutorul unei linguri de supa se umple fiecare cartof asezat in tava de cuptor pe hartie de copt cu aceasta compozitie , fiecare cartof umplandu-se cu varf . Deasupra se presara cascaval ras.Se presara si patrunjel uscat pentru gust si decor, la fel si paprika si 2 lingurite de faina malai. Inainte de servire se dau la cuptorul incalzit in prealabil la cca 240 grade, cca 25 minute. Se servesc calzi alaturi de cate o cana de iaurt si salata de rosii. Sunt buni si reci si se pot si reincalzi la microunde. Sunt foarte satiosi si gustosi, pofta buna!