Cartofi taranesti cu ardei kapia

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2013 | 6107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 1 ardei kapia mic
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar verde
  • sare/piper/curcuma/boia dulce
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 1 pahar de apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu ardei kapia:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi ca de piure.

Ardeiul kapia il taiem cubulete ,iar ceapa o taiem marunt si le punem la calit in uleiul de masline.

Dupa cateva minute se adauga si cartofii clatiti bine in apa rece si scursi.

Se pun condimentele si 1 pahar de apa si se lasa la foc mic sa se fiarba cartofii.

Se adauga si vinul alb cand mai scade zeama si usturoiul taiat feliute subtiri.

Mararul se pune cand sunt gata cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi taranesti (de post)