Cartofi taranesti cu ardei kapia

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2013 | 6319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 1 ardei kapia mic
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • marar verde
  • sare/piper/curcuma/boia dulce
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 1 pahar de apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu ardei kapia:

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi ca de piure.

Ardeiul kapia il taiem cubulete ,iar ceapa o taiem marunt si le punem la calit in uleiul de masline.

Dupa cateva minute se adauga si cartofii clatiti bine in apa rece si scursi.

Se pun condimentele si 1 pahar de apa si se lasa la foc mic sa se fiarba cartofii.

Se adauga si vinul alb cand mai scade zeama si usturoiul taiat feliute subtiri.

Mararul se pune cand sunt gata cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti