Ceva simplu, bun si de post :)
Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cubulete (ca pentru ciorba)
Curatam ceapa,usturoiul si ardeiul,le spalam dupa care le tocam fideluta,
Intr-o cratita (tigaie) adaugam putin ulei si cand s-a incalzit adaugam ceapa, usturoiul, ardeiul si lasam sa se caleasca putin (cat sa se inmoaie putin), adaugam cartofii si amestecam. Adaugam apa cat sa acopere cartofii si acoperim cu capac. Lasam sa fiarba cateva clocote, dupa care adaugam mararul tocat, condimete dupa gust si amestecam.
Intre timp ungem o tava cu ulei sau o tapetam cu hartie de copt si punem cartofii,
Acoperim tava cu folie alimetara si dam la cuptorul incalzit cca 30 min dupa care luam folia si mai lasam cca 5 minute (pana se rumesc frumos deasupra)
Se pot servi alaturi de o friptura.