Cartofi taranesti altfel

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2012 | 5265 vizualizari

 

m-am inspirat din reteta lui gaby dar sfasitul l-am facut altfel:D a iesit foarte bun rezultatul

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mari
  • 2 cepe verzi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceasca vin alb
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti altfel:

Intr-o tigaie wok punem ulei si punem cartofii sa se rumeneasca timp de cateva minute, dupa care ii acoperim cu apa si ii lasam la foc mic sa fiarba. Se adauga si 1 ceasca de vin alb cand sunt aproape facuti. Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat felii subtiri. Cand cartofii sunt aproape facuti se adauga ceapa si usturoiul deasupra, se asezoneaza cu sare, piper, busuioc si cimbru, se amesteca cu grija sa nu se sfarame cartofii.

Se servesc ca si garnitura. Sau se servesc  fara nimic

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti altfel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti