Cartofi taranesti

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2012 | 6514 vizualizari

 

Pentru persoanele care nu mananca salata orientala din cauza cepei crude...va propun Cartofi Taranesti care au ceapa gatita,care sunt deliciosi si foarte usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi maricei
  • 2 cepe mari
  • cateva feli de kaizer sau costita afumata
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Fierbem cartofii in coaja. Cand sunt fierti ii curatam de coaja si ii taiem cubulete. Separat punem putin ulei in tigaie, tocam ceapa julien si o calim bine. Cand ceapa este aproape gata, adaugam kaizerul taiat fasiute si mai calim putin pana se rumeneste putin si kaizerul. Adaugam cartofii peste ceapa si ii lasam si pe ei 5 minute, amestecand sa nu se lipeasca. Adaugam dupa gust sare si piper

Mie imi plac foarte mult cartofii gatiti asa

Incercati :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti imbunatatiti