Cartofi taranesti!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2011 | 33835 vizualizari

 

Cartofii noi sunt in voga! O mancare rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • cartofi 1000 gr.
  • ceapa 300 gr.
  • bacon 250 gr.
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti!:

Cartofii se curata si taie ca pentru prajit. Se stropesc cu ulei, se asezoneza cu sare si piper. Se  pun in tava si se dau la cuptor ptr cca. 20 de minute. Intre timp se curata ceapa, se taie rondele si se pune la calit in putin ulei. Baconul se taie bucatele  marunte si se adauga la ceapa calita. Se lasa sa se rumeneasca usor impreuna. Compozitia de ceapa si bacon se rastoarna peste cartofi si se mai lasa la cuptor cca. 5 minute, ca sa se imbine aromele. Cartofii se servesc simplii sau insostiti de o salata proaspata de vara. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]