Cartofi spiralati

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2010 | 11327 vizualizari

 

De foarte mult timp cautam acest dispozitiv,si in final l-am gasit ..................deci trebuia si incercat nu?Doar ca nu eu i-am facut proba ci scumpul meu sot Bebe,e foarte adevarat ca a lucrat ceva timp la ei si nu ne-a lasat sa-l ajutam deloc,a zis mai bine asteptai cuminiti la masa sau daca chiar vrei fa poza, dar fara mine ca ca sigur pui pe Bucataras..................iata rezultatu

 

INGREDIENTE

  • 7-8 cartofi mari
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • delikat-optional
  • ulei pt prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi spiralati:

Se curata cartofii,se scobesc cu dispozitivul special .

Se pun intr-un vas cu apa rece pentru a nu se oxida ,dureaza ceva timp la scobit.

Se scot din apa se condimenteaza cu sare ,praf de usturoi se lasa putin pe un servet dupa care se tapeteaza cu un servetel uscat si se  prajesc in ulei foarte fierbinte.

Simplu dar si de efect,au papat pitici...si binentele au urmat si intrebarille ,cine ,ce cum ?ma rog...mama de ce nu face asa......

Cand se servesc se pot condimentea cu putin delikat

TIPS-URI

1

cartofii ce raman dupa scobire se pot folosi la un piure de cartofi,deci totul se transforma  nimic nu se arunca

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi spiralati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Ligia Bxl 1

06.01.2011, 00:53

nu stiu din poza cum ia desfacut sotul tau,dar aparatul meu dupa ce l-am infipt in cartof se desface manerul si apoi partea de fier care a ramas in cartof se trage nu de unde l-am infipt ci din partea cealalta opusa se scoate foarte usor si apoi trag de spirala din mijlocul cartofului si cartofii cu gaura nu i-am taiat i-am lasat asa intregi si i-am umplut cu diferite umpluturi cu branza carne cascaval si iam facut la cuptor iar spiralele le-am prajit,i-am facut foarte repede fara nici o chinuiala,sper ca m-am facut inteleasa daca nu ,mai explic

nadina73 1

06.01.2011, 01:02

de ce nu pui poza si cu aparatu sa vada si fetele ,sant tot felu de aparate ,iar de taiat a vrut el sa-i taie se poate si fara sa fie taiati

tanyapatap 1

21.03.2012, 16:52

ce bine arata !!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piftelute din cartofi cu sos de rosii