nu stiu daca asa se fac ,dar sotul meu vroia sa manance branzoaice si eu am facut o combinaite care a iesit bestiala
Incalzim laptele si il amestecam cu drojdia, zaharul si sarea pana se topesc, apoi incepem sa adaugam faina in ploaie pana obtinem o coca ca pentru paine. Framantam bine si la sfasit adaugam cele 2 linguri de ulei, le incorporam bine si punem coca obtinuta la dospit circa 30 de minute, pana isi dubleaza volumul.
Intre timp pregatim umplutura: radem branza sarata, amestecam cu cele 2 linguri de iaurt si un ou, le amestecam bine .
Impartim coca si formam niste bulgarasi pe care ii intindem cu sucitorul. Punem cate o lingura de umplutura si le rulam, apoi le asezam in formele unse cu ulei. Le ungem deasupra cu ou si le presaram cu seminte de susan. Le coacem la 180 grade timp de 30-45 de minute.
Eu am facut si tava normala dar si in forma de briose, imi place mai mult cum au iesit