Branzoaice

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 5910 vizualizari

 

nu stiu daca asa se fac ,dar sotul meu vroia sa manance branzoaice si eu am facut o combinaite care a iesit bestiala

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • jumatate de cub de drojdie
  • o lingurita de sare
  • o lingurita de zahar
  • 200 g branza sarata
  • 2 oua (unul pentru uns )
  • 2 linguri de iaurt simplu
  • 50 gr seminte de susan
  • faina cam 500g ,daca mai e nevoie mai adaugati
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Incalzim laptele si il amestecam cu drojdia, zaharul si sarea pana se topesc, apoi incepem sa adaugam faina in ploaie pana obtinem o coca ca pentru paine. Framantam bine si la sfasit adaugam cele 2 linguri de ulei, le incorporam bine si punem coca obtinuta la dospit circa 30 de minute, pana isi dubleaza volumul.

Intre timp pregatim umplutura: radem branza sarata, amestecam cu cele 2 linguri de iaurt si un ou, le amestecam bine .

Impartim coca si formam niste bulgarasi pe care ii intindem cu sucitorul. Punem cate o lingura de umplutura si le rulam, apoi le asezam in formele unse cu ulei. Le ungem deasupra cu ou si le presaram cu seminte de susan. Le coacem la 180 grade timp de 30-45 de minute.

Eu am facut si tava normala dar si in forma de briose, imi place mai mult cum au iesit

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

_Alina_ 1

08.06.2013, 09:01

andreiioanamihaela 1

08.06.2013, 16:56

Ma torturezi cu bunataturile astea! te puuup!

jolygina 1

08.06.2013, 19:43

lasa Ioana ca o sa vina vremea si cand o sa le facem inpreuna ,sau cel putin sa le savurezi si tu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu urdă