- 8 cartofi nu foarte mari
- 50 ml ulei
- vegta
- piper
- patrunjel verde
- PENTRU CHIFTELE AVETI NEVOIE DE:
- 500 gr carne tocata de porc
- 2 oua
- delikat,piper,
- usturoi
- pesmet
- ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi scazuti cu chiftele:
- Intr-o cratita se pune 50 ml ulei si cartofii curatati si taiati in patru apoi felii subtiri.
- Se adauga vegeta,piper si apa dar sa nu treaca peste ei.
- Se pun la foc mic si se amesteca incet sa nu se prinda.puteti pune un capac peste ei.
- Cand sunt fierti se adauga patrunjel tocat .
- MOD DE PREPARARE CHIFTELE:
- Punem intr-un bol carnea tocata si adaugam peste ea ouale,delikat dupa gust,piper,usturoiul(la fel puneti cat doriti,mie imi place sa se simta bine usturoiul , deci am pus vreo 6 catei :)si pesmetul(4-6 lg)
- Le amestecati bine si formati bilute pe care le prajiti intr-o tigae cu ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi scazuti cu chiftele" nu uita sa-i faci un review.