Cartofi picanti

de Lau in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2012 | 4460 vizualizari

 

sursa click pentru femei

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • 1/2 lingurita pudra de ghimbir
  • 1 ardei rosu iute
  • 1 ardei verde iute
  • sare
  • piper
  • boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti:

Spalam cartofii bine (cu un burete)

Ii punem la fiert in apa cu sare cca 20 minute (cat sa intre furculita in ei)

Se scurg de apa, ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca putin ca sa ii putem curata, dupa care ii lasam sa se raceasca complet

Taiem cartofii cuburi, ii aseazam in tava si ii stropim cu ulei, adaugam condimentele dupa gust

Se da tava la cuptor cca 30 minute pana se rumenesc frumos deasupra,

Inainte cu 10 min de a fi gata adaugam ardeii iuti taiti rondele subtiri,

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon