Cartofi noi umpluti

de Miha in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2010 | 8731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi noi mari
  • 4 felii sunca de pui
  • 50 g unt aromat
  • 2 linguri crema de branza Almette
  • 4 oua de prepelita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi umpluti:

Cartofii se curata cu un burete de sarma sub jet de apa rece, apoi se pun la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert se scot pe un platou, se lasa sa se racoreasca putin si cu ajutorul unei lingurite scobim de miez mijlocul cartofilor.

Miezul cartofilor il amestecam cu sunca de pui si crema de branza, saram si piperam dupa gust.

In interiorul fiecarui cartof punem cate o bucatica de unt aromat, apoi umplem fiecare cartof cu compozitia de mai sus. Punem intr-un vas termorezistent si deasupra fiecarui cartof punem cate un ou de prepelita.

Dam la cuptor la foc mediu pana se prajeste oul.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza si chimen