Cartofi noi la cuptor

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 24 Iun 2011 | 6603 vizualizari

 

Toate fetele au facut si m-am gandit sa fac si eu. Este prima oara si sunt buni buni.

 

INGREDIENTE

  • !kg cartofi
  • 2 legaturi ceapa
  • 1 capatana mica usturoi nou
  • 50ml ulei
  • oregano
  • busuioc
  • boia dulce
  • piper 
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Cartofii se curata, se spala, se taie bucati mai mari si se fierb in apa cu sare 15 minute.

Ceapa se curata, se taie rondele si se pune intr-o tava cu uleiul.

Usturoiul se curata,se toaca marunt si se pune in tava.

Se rastoarna in tava si cartofii scursi bine.

Se condimenteaza cu sare, piper, oregano, boia si busuioc.

Se amesteca bine si se introduce in cuptor pentru 30-40 minute, amestecand din cand in cand.

Cand s-au rumenit frumos sunt gata.

Se servesc ca atare sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi noi