Cartofi evantai cu dovlecei si bere la cuptor

de COSTEO in Mancaruri de legume, 12 Apr 2013 | 15769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 500 ml bere
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 3 catei usturoi
  • 2-3 fire marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai cu dovlecei si bere la cuptor:

Cartofii se curata si se spala ,apoi crestam cartofii pe lungimea lor rondele in asa fel incat cartoful sa ramana intreg.

Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele ,rondele apoi le taiem in jumatate si le introducem in crestaturile de la cartof.

Ungem un vas termorezistent cu ulei (unt) si punem cartofi in vas. Asezonam cu sare, piper, cimbru.Tocam niste catei de usturoi foarte marunt si adaugam peste cartof.

Lasam cartofi la cuptor pentru 15-20 minute,apoi turnam peste ei 500 ml de bere si lasam la cuptor pana se rumenesc bine.

Cand sunt scosi de la cuptor punem marar verde tocat peste ei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi evantai cu dovlecei si bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon cu afumatura