Cartofi noi cu patrunjel

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 8977 vizualizari

 

sant grozavi

 

INGREDIENTE

  • 1-2 kg cartofi noi(depinde de cate persoane santeti)
  • ulei de masline 5-6 linguri
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu patrunjel:

Se curata cartofii si se pun la fiert 20 minute (se pot fierbe si in coaja )

se pun apoi intr-o craticioara cu ulei si se calesc putin cateva minute, apoi se condimenteaza dupa care se pune patrunjelu verde si se amesteca (sa nu se zdrobeasca)

se servesc ca si garnitura ,.sant grozavi de buni,cel putin noua ne plac tare mult ... abia am asteptat sa apara cartofi noi

Este o garnitura foarte rapida si foarte gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 15:13

Arata foarte bine,sunt sigura ca sunt deliciosi.Felicitari draga nadina73.Toate furculitele le ai de la mine.

nadina73 1

16.04.2010, 11:17

multumesc tare mult dicarmencitta

christyansen 1

28.03.2019, 16:24

bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu spanac