Pentru o cina e perfect,sursa de inspiratie a fost Miha la ea a vazut asa ceva insa eu am adaptat dupa frigiderul meu
Se curata cartofii se fierb taiati feliute de 1 cm grosime aproximativ sau se pot fierbe cu coaja si se taie ulterior
CarnacioriI se taie bucatele mici si se prajesc ,iar salamuL feliute(il aveam in frigider si nu il manca nimeni asa ca i-am gasit leacu)
Se unge un vas de yena cu unt se pune un rand de cartofi fierti se condimenteaza cu sare si piper se pune jumatate din cantitatea de carnaciori se presara cascaval si salam prajit dupa care se pun din nou cartofi ,carnaciori ,cascaval si salam .
Se bat bine ouale cu un praf de sare se amesteca bine cu smantana se pune peste carnaciori si se da vasul la cuptor pentru 20-25 minute.
Se pot servi atat calzi cat si reci su patrunjel verde tocat si bucatele de ardei rosu
Eu am taiat calzi si de aceea nu se leaga asa de bine pe farfurie