Cartofi natur cu ardei gras rosu si patrunjel verde

de Alexandra Burz in Mancaruri de legume, 8 Ian 2014 | 11323 vizualizari

COMENTARII (15)

- Andreea - 1

08.01.2014, 09:28

Krystyan Trendy 1

08.01.2014, 09:28

buni cartofii

_Alina_ 1

08.01.2014, 09:30

Foarte buni!

dantes 1

08.01.2014, 09:31

Foarte buni

deyutzky 1

08.01.2014, 09:55

MotanLaOale 1

08.01.2014, 09:59

delia64 1

08.01.2014, 10:16

Bya Ralu 1

08.01.2014, 10:55

bun

mamaieelena 1

08.01.2014, 11:17

Rocsi 1

08.01.2014, 11:23

Simplu si bun..

Laly 1

08.01.2014, 11:53

Daaa,vreau si eu

mihaelar63 1

08.01.2014, 12:42

Mancare creativa Cand Andrei era mic , in zilele de post fierbeam cartofi si fiecare ii asezona dupa dorinta . Era si un fel de joc prin care-l faceam sa posteasca . Ii spuneam ,, Azi avem mancare creativa !!! ''

Alexandra Burz 1

08.01.2014, 13:10

Cris2711 1

08.01.2014, 16:06

Panacris 1

09.01.2014, 08:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa