Cartofi marinati in lapte

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2010 | 4631 vizualizari

 

o garnitura foarte buna pentru o friptura

 

INGREDIENTE

  • 2- 3 cartofi medii
  • boia rosie dulce
  • 2 cani de lapte
  • cimbru uscat
  • piper negru
  • sare mare
  • unt  aprox 50 de g
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi marinati in lapte:

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie rondele grosute.Se decupeaza cu o forma de fursec inimiore din rondelele de cartofi.

Acestea se tin intr-un castron de plastic cu 2 cani de lapte rece cam 40  de minute.

Apoi se incinge cuptorul, se aseaza inimioarele de cartofi in tava unsa bine cu unt si se presara condimentele: boiaua dulce rosie, cimbrul uscat, sarea si pieprul negru. Se mai presara din loc in loc mici bucatele de unt si se baga tava la cuptorul incins.

Se lasa sa se rumeneasca.Se servesc alaturi de orice fel de friptura si sunt o garnitura excelenta sau pot fi consumati pur si simplu alaturi de o salata verde cu castraveti si sos vinegreta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi marinati in lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi aromati in sos rosu