Cartofi la tigaie

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2015 | 7544 vizualizari

 

Reteta luata de la Caroline,sunt buni :) http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-la-tigaie-71293.html

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1/2 ceapa alba
  • 100 g kaizer
  • vegeta, piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie:

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert intregi cu putina sare pentru circa 20 minute.

Se scot din apa, se lasa putin sa se raceasca si se taie felii mai grosute.

Ceapa se toaca marunt, kaizerul se taie fasii si se pune putin ulei,lasam cateva minute sa se caleasca dupa care se scoate totul pe o farfurie,pe un servet de hartie.

Intr-o tigaie wok punem ulei si punem pe rand feliile de cartofi sa se rumeneasca pe ambele parti, se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc calzi cu pancetta si ceapa calite.

Se presara condimentele deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta taraneasca cu kaizer si cas