Cartofi la microunde

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2014 | 3080 vizualizari

 

Am primit 2 pungi de cartofi din Ungaria , si nu mai facusem niciodata cartofi la microunde , credeam ca raman cruzi , insa dupa ce i-am scos de la micro , erau foarte moi si gustosi!

 

INGREDIENTE

  • o punga cartofi pentru microunde
  • sare
  • telemea de vaca sarata
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la microunde:

  1. Punem punga de cartofi intr-o farfurie si dam la cuptorul cu microunde cca 13 minute ;
  2. Cand acestia sunt gata , scoatem din punga , condimentam cu sare ;
  3. Adaugam ulei de masline peste cartofi ;
  4. Taiem telemeaua de vaca bucatele mici si asezam peste cartofi ;

TIPS-URI

1

Se pot servii impreuna cu o salata de cruditati dar si cu alte preparate!

2

Chiar nu am mai incercat niciodata sa fac cartofi de acest gen la cuptorul cu microunde .

3

E foarte usor de executat dar fiindca e ceva nou ptr mine am postat reteta! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la microunde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv reteta de preparare a papanasilor rustici cu branza sarata si sos de smantana