Cartofi la cuptor cu sunca presata

de alexa0105 in Porc, 19 Sep 2009 | 8591 vizualizari

Cartofi la cuptor cu sunca presata

 

INGREDIENTE

  • 800 gr de cartofi
  • 200 gr de sunca presata
  • 500 ml de lapte
  • 100 gr de cascaval
  • o ceapa potrivit de mare
  • 1 catel usturoi
  • frunze de patrunjel
  • smantana 2-3 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu sunca presata:

Cartofii se taie rondele si se pun in tava cu putin ulei, se baga 15 minute la cuptor. Intre timp sunca se taie fideluta, ceapa si usturoiul se toaca marunt. Sunca presata, laptele, smantana, ceapa si patrunjelul taiat fin. Intre timp se scot cartofii si se adauga compozitia peste ei si se baga inapoi la cuptor 30 minute.Cand au trecut cele 30 minute, se scot din nou si se pune cascavalul ras pe deasupra, se mai baga la cuptor pentru 5 minute si se scot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

05.01.2012, 16:43

La multi ani!

Rocsi 1

05.01.2013, 11:10

La multi ani

Bunica 1

05.01.2014, 11:01

La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
"MUSTATILE" sotului