Cartofi la cuptor cu pulpe de pui

de sasha in Pui, 1 Mar 2013 | 5605 vizualizari

 

Sunt fenomenali de gustosi !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 pulpe
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 2 lingurite boia iute
  • 6 linguri bulion
  • 3 lingurite marar uscat
  • sare, apa si condimente cu gust de pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu pulpe de pui:

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem ca pe cei prajiti, dar ceva mai grosi. Pulpele le spalam si le curatam de tuleie, in caz ca au. Se taie in doua pulpele, le comdimentam doar cu piper. Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt. Intr-o tava punem ulei, cartofii, ceapa, usturoiul, toate condimentele dupa gust, bulionul si le amestecam pe toate. Se aseaza pulpele intre cartofi si se dau la cuptor pentru 45 de minute. Dupa 15 minute in care au stat la cuptor punem apa cat sa cuprinda cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pui la cuptor