Cartofi la cuptor cu prosciutto ceapa si smantana

de angyb in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2012 | 10637 vizualizari

 

Sursa de inspiratie Mihaela 63

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 300 g prosciutto
  • 400 g smantana
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 200 g cascaval afumat
  • 2 linguri de pesmet
  • 25 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu prosciutto ceapa si smantana:

Curatam si taiem cubulete mici cartofii si ii punem la fiert in apa sarata,

Ceapa taiata julienne o calim pana devine sticloasa impreuna cu prosciutto taiat fasiute. Saram si piperam, dupa care adaugam smantana. Luam de pe foc si lasam compozitia sa se raceasca dupa care adaugam ouale si amestecam bine.

Compozitia obtinuta o amestecam cu cartofi fierti si raciti dupa care ii tarnam intr-o tava insa cu unt si tapetata cu pesmet.

Deasupra tapetam cu felli subtiri de cascaval si dam la cuptor aproximativ 30 de minute pana cand cascavalul se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu prosciutto ceapa si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulade mozaic