Vinete pane

de ionix in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2010 | 5673 vizualizari

 

simplu si bun

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete
  • 2 oua
  • Sare, piper
  • Faina
  • Pesmet
  • Zeama de la ½ lamaie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie rondele si se stropesc cu zeama de lamaie.

Se sareaza si pipereaza, dupa gust, iar apoi se lasa la scurs intr-o sita.

Eu le-am lasat cam 45 de min.

Dupa aceea rondelele le dam prin faina, ou batut cu sare si apoi pesmet.

Se prajesc in ulei bine incins si se scot la scurs pe servetele.

Eu le-am servit cu peste si lamaie multa.

Sunt foarte bune si reci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ionela2682 1

16.08.2010, 20:27

rivka 1

20.08.2010, 21:14

si mie imi plac fff mult!

ionix 1

20.08.2010, 21:16

mie vinetele-mi plac mult salata sau cu peste... ah si zacusca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane