Fara introducere,doar atit,este foarte ,foarte buna si sanatoasa ..
Am curatat cartofii,i-am spalat bine, i-am crestat, dar nu de tot, i-am condimentat ,cu sare si vegeta.
I-am pus intr-o tava in care am pus o parte din ulei, am asezat cartofii ,am pus pe fiecare cartof cite putin ulei si putina boia, am adaugat 1/2 pahar cu apa, am acoperit tava cu folie de aluminiu si am dat la cuptor pentru cca 40 min.
Cind au fost aproape gata am luat folia si am lasat sa se rumeneasca, am oprit cuptorul si am lasat cartofii la cald.
Intre timp am portionat pieptul in 4 bucati ,am batut fiecare bucata de carne intre doua folii de celofan sau punga de plastic (de congelator ) pentru ca sa nu se franjureasca carnea sa ramina frumoasa.
Am condimentat apoi in tigaia Dry cooker o cu o pensula de silicon, am uns tigaia, am pus bucatile de carne si am lasat sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.
Am aranjat cartofii pe un platou intins, am asezat bucatile de carne si cu salata pe care am pregatit-o inainte am realizat un prinz sanatos si delicios..
Sa aveti pofta!
1
Linga merge bine orice salata de altfel si muraturile merg de minune ..