Este o reţetă foarte saţioasă şi gustoasă, se poate asezona şi cu o garnitură din carne.
Curăţăm şi spălăm cartofii, apoi îi tăiem în patru.
De asemenea procedăm la fel şi cu morcovii şi ceapa, doar că pe acestea le tăiem cubuleţe.
Într-o cratiţă punem cartofii, uleiul, delikatul, sarea, piperul după gust, boiaua, cimbrul şi rozmarinul. Separat într-un bol alături de bulion încorporăm pulberea de curcumă. Pasta rezulltată o vom adăuga la cartofi.
Sotăm puţin tot acest amestec, apoi răsturnăm toate ingredientele într-o tavă, turnam pe marginea tăvii apa şi dăm la cuptor aproximativ 45 de minute la o temperatură de 180 de grade.
Zdrobim usturoiul şi adăugăm 2 linguri de apă, apoi când cartofi aproape sunt gata punem usturoiul şi mai dăm la cuptor aproximativ zece minute.
Poftă bună!
1
dacă este nevoie mai putem adăuga apă
2
se servesc calzi