Cartofi la cuptor

de botcrina in Mancaruri de post, 4 Dec 2013 | 13524 vizualizari

COMENTARII (23)

portiadelumina 1

04.12.2013, 19:55

Îmi plac, iar lângă ei, pentru că-i post, aş pune o salată de varză acră, din aceea cu ulei şi piper.

delia64 1

04.12.2013, 20:01

tare bine arata cartofii

botcrina 1

04.12.2013, 20:11

Cam de vreo 2 ore i-am scos de la cuptor, va multumesc pentru aprecieri Părinte, noi am servit cu castraveţi muraţi

botcrina 1

04.12.2013, 20:14

Multumesc dna. Delia, arată bine şi sunt tare gustoşi şi săţioşi

MotanLaOale 1

04.12.2013, 20:24

botcrina 1

04.12.2013, 20:27

Motan

Rocsi 1

04.12.2013, 20:49

He he vin sa pap si eu o portie mica

botcrina 1

04.12.2013, 20:56

te astept cu drag Rocsi

diaconta 1

04.12.2013, 20:59

Buni cartofii tai Crina

Merisor 1

04.12.2013, 21:03

tare buni sunt facuti la cuptor!

botcrina 1

04.12.2013, 21:10

multumesc Dia şi Merişor

iry-gabriela 1

04.12.2013, 21:27

Bunica 1

04.12.2013, 22:04

Tot la salata de arza acra ma gandeam si eu cand i-am vazut!

tanyapatap 1

04.12.2013, 22:29

Dana_Retetegg 1

05.12.2013, 00:01

Constelatialeu 1

05.12.2013, 07:22

botcrina 1

05.12.2013, 07:56

Multumesc tuturor!

_Alina_ 1

05.12.2013, 10:08

Larisel 1

05.12.2013, 11:30

dantes 1

05.12.2013, 12:27

buni si fara carne

botcrina 1

05.12.2013, 12:39

Valclaudia 1

05.12.2013, 21:59

n-am incercat. Dar voi proba si reteta ta. Cat de curand..... Imi place cum arata!

botcrina 1

06.12.2013, 09:44

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu cartofi la cuptor - de post