Cartofi in lapte prins

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2010 | 4583 vizualizari

 

sa nu radeti de mine, dar eu chiar m-am pus pe economisit, am avut niste lapte cumparat de la tarani din piata si am uitat sa-l fierb si bineinteles k s-a prins, asa k doar nu era sa-l arunc si am inventat o reteta, e criza tata, ce sa-i faci :))

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 2 oua
  • o cana de lapte prins ( iaurt )
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • tarhon
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in lapte prins:

Se pun cartofii la fiert in coaja, dupa ce au fiert ii taiem felii si ii punem feliile intr-o tava pt cuptor, dupa primul strat condimentam si facem batem ouale cu putina sare si amestecam cu cascaval ras si punem jumatate din compozitie peste primul strat de cartofi, apoi alt strat si cealalta jumatate de oua batute, peste care turnam cana de lapte prins si dam la cuptor pt cca 10-20 min, cand scoatem tava punem cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in lapte prins" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

FlyingRoo 1

21.04.2010, 20:46

Pusik, cu lapte prins poti face si branza de vaci. Pune-l in oala, oala pe foc mic si ai sa vezi ca se va separa. Pune-l intr-un tifon si pune-l la scurs pentru cateva ore. E foarte bun ca atare sau poti face placinta cu el - daca ai foietaj e si mai repede.

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 09:13

da FlyingRoo stiam

Cris2711 1

20.07.2011, 16:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheese Souflle