Am avut o branzica de casa foarte buna si sanatoasa,putin de tot sarata cu care nu prea stiam ce sa fac,in asa fel incat sa nu o las sa se invecheasca dar sa fac si ceva gustos din ea,asa ca,am combinat-o cu aluatul foietaj din congelator si foarte rapid am avut niste pateuri cu branza.
Am scos din congelator aluatul foietaj si l-am lasat 20 min la temperatura camerei.Branza am dat-o pe razatoarea mica.
Dupa ce aluatul s-a dezghetat,l-am intins putin cu sucitorul,apoi l-am impartit in dreptunghiuri,pe care le-am uns pe margini cu ou,am pus in mijloc o lingurita de branzica rasa si am format un pachetel.Am procedat la fel cu toate celelalte,apoi le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt,desupra le-am uns cu ou si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.
E o idee rapida de ceva bun si proaspat daca cumva se infiinteaza la voi musafiri nepoftiti si nu stiti ce sa le puneti repede pe masa.
Pofta mare!