Cartofi in crusta de mustar si susan

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 20 Ian 2011 | 5743 vizualizari

 

by miha cu mici modificari, sunt deliciosi.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 lingurite de mustar cu hrean
  • 2 lingurite de ulei
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • cimbru
  • boia iute/dulce
  • 2 lingurite de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in crusta de mustar si susan:

Curatam si spalam cartofii.

Ii taiem felii potrivite, nici groase nici subtiri.

Din mustar, ulei, sare, piper, cimbru, nucsoara, boia si susan facm un sos .

Amestecam cartosii in acest sos si ii punem intre-o tava.

Bagam tava la cuptorul preincalzit aproximativ 40 de minute.

Sunt gata cand intra furculita usor in ei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in crusta de mustar si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi si ciuperci cu "ciocolata"