Cartofi gratinati la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 11896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5Kg cartofi,
  • 4cabanosi,
  • 3oua,
  • 500gr branza telemea vaca,
  • 200gr cascaval,
  • vegeta,
  • sare,
  • margarina
  • pesmet pt tapetat vasul,
  • smantana 2-3 lingurite
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati la cuptor:

Se curata cartofii,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si vegeta,20min.Se face un piure cu lapte si margarina,vegeta.Se fierb ouale 15min si se curata,se taie rondele.setaie feliute cabanosul.Se rade cascavalul si telemeaua.se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet.Se pune in el un rand de cartofi.unul de cabanos apoi de branza si apoi inca unul de cartofi.La sfarsit se pune cascavalul ras,cateva cubulete de margarina si 2-3 lingurite de smantana.Se da la cuptor 20-30 min,pana se rumeneste compozitia

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aperitiv