Cartofi gratinati cu legume si branza

de violeta30 in Dulciuri, 19 Ian 2015 | 2905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 300 gr branza
  • 50 gr unt
  • 100 gr amestec mexican (ardei, mazare, fasole verde, porumb)
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri supa cartofi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu legume si branza:

Se curata cartofii, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert cu sare. Cand au fiert se scurg de zeama, se pune un strat din jumatate din cantitatea de cartofi intr-un vas de yena, se paseaza cu furculita, se condimenteaza, se stropesc cu ulei si supa de cartofi si se presara branza, Se pun apoi legumele intr-un strat, dupa care se sareaza, se adauga restul de cartofi (pasati) si se presara restul de branza.

Punem cubuletul de unt deasupra si il intindem cu furculita peste toata suprafata. Punem capacul si introducem in cuptor pana se rumeneste bine gratinul.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Daca branza e sarata nu se mai adauga sare.

2

Branza se poate inlocui cu cascaval sau mozzarella

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu legume si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi ca frantuzesti