- 3 cartofi maricei
- 3 oua
- 100g cascaval
- 200g kaizer
- 1 lingura de iaurt grecesc cu 10% grasime
- sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu kaizer:
- Feliem kaizerul si il rumenim putin in ulei.
- Cartofii ii curatam, ii taiem in felii de aprox. 5 mm grosime si ii rumenim in acelasi ulei in care am prajit kaizer-ul.
- Intr-un bol se bat cele 3 oua cu iaurtul, sare si piper, iar la final adaugam si 3/4 din cascaval.
- Ungem o tava cu putin ulei si incepem sa adaugam ingredientele: un rand de kaizer, altul de cartofi, adaugam 1/4 din cascaval, apoi iar kaizer, cartofii ramasi, si la final turnam amestecul din bol peste cartofi.
- Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pt. aproximativ 35 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.