Cartofi gratinati

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 3 Aug 2013 | 9182 vizualizari

 

O reteta rapida fara prea multe ingrediente ...dar foarte gustoasa !!!

 

INGREDIENTE

  • 9 cartofi
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • lapte
  • 50 gr salam uscat feliat
  • parmezan
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Cartofii se curata de coaja se spala si se pun la fiert in apa rece cu sare.Cand s-au fiert se scurg de apa si se lasa sa se raceasca,dupa care ii feliem.

Intr-un bol punem ouale,smantana,laptele si sare.Amestecam totul bine.

Ungem un vas pentru cuptor cu ulei,asezam un strat de cartofi,punem ouale batute,salamul,parmezan,apoi iar un strat de cartofi si la urma parmezan.

Dam la cuptorul incins la 200 grade pana ce cartofii se rumenesc frumos.

Se servesc calzi alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati cu branza si cascaval