Cartofii cu tot cu coaja ii spalam si ii punem la fiert in apa cu putina sare.
Din momentul in care au inceput sa fiarba ii lasam 15 minute, apoi ii scoatem din apa, ii lasam putin sa se racoreasca apoi ii curatam de coaja.
Intr-un bol punem ouale, smantana, laptele, putina sare si piper si batem bine.
Muschiul file ii taiem cubulete iar cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Tapetam un vas termorezistent cu unt.
Taiem cartofii in felii de aproximativ 0.5 cm.Asezam feliile pe fundul vasului.
Peste stratul de cartofi punem jumatate din cascaval, jumatate din cantitatea de oua cu smantana si lapte, apoi presaram muchiul file si acoperim iar cu un strat de cartofi.
Punem apoi compozitia ramasa de oua si acoperim cu cascavalul ramas.
Dam vasul la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos deasupra.
Servim simplu sau cu smantana.
Pofta buna!